torstai 3. helmikuuta 2011

sometimes are better than others

Noniin, elikkä aattelin alottaa bloggailun. Blogin nimeks tuli Rainbow Bite (älä kysy ;p).
Koska kaikki mun blogit kaatuu pariin postaukseen kun ketään ei kiinnosta mun blogit, päätin panostaa ekaan postaukseen. Vaikka tarkotuksena ois panostaa niihin kaikkiin :----)

Mutta siis, ensimmäinen postaus kertoo näistä...


Eli kengistä. Nää on Brandosilta, niinku olinki kuvaan kirjottanut. Hintaa kaunokaisilla oli 99,00 €
Ihana korko, väri ja rusetit ♥ Ja toi pohja, ahh. Oikeet ihanuudet !


Sitten nappasin seuraavaks tollaset. Brandosilta nämäkin, hinta 115,00 € Päällinen ja sisäpuoli on tekonahkaa, jippii. Ihanat korkkarit ja täydellinen tähtikuvio.


Kappas, nääkin on Brandosilta :----D Näiden hinta oli 79.00€
Ihanat nääkin ja kivaa vaihteluu noitten korkkari kuvien jälkeen. Oon ite enemmän tennarityyppii mut kylhän noi korkkaritki menee (8 En nyt jaksanu katella ku pelkästään Brandosin nettisivuja mut parempi kenkäpostaus luvassa jos rupeet lukemaan (;

Nyt lädetään kavereitten kaa nukelle, meil on pieni voimistelukisanen Erikan kaa (---: Kannustakaa mua !
Paitsi et mul on nii helkkarin kipeet kintut ettei siit kai mitää tuu...

Ja rupee lukemaan ! Oikeesti, jos eka postaus ei miellyttäni ni luvassa on kyl erilaisia ja ehkä parempii postauksii jos rupeet lukee. Mulle riittää ees se, et mulla olis pari lukijaa. Tosin tähtään kyllä johonkin suurempaan (-----:

Mut, jos et aio jostain kumman syystä lukee, ni anna ees palautet tai jotain.

- AMANDA -

3 kommenttia:

  1. Palautetta, ole hyvä.

    1) Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, esim. yhdyssanoihin.

    2) Selkeyttä postauksiin. Mikä ensimmäisen postauksen aihe oli? Oletko tilannut nuo kengät? Haluaisitko tilata ne? Muutama kuva hintatietoineen ei ole varsinaisesti mielestäni postaus. Lisäksi haluaisin tietää, mitä juhlimisen aihetta on yli sata euroa maksavissa _teko_nahkakengissä?

    3) Älä viljele liikaa hymiöitä.

    4) ÄLÄ anele ihmisiä liittymään lukijoiksi. Ihan oikesti, kukaan ei jaksa lukea blogia, joka kertoo siitä, miksi sitä blogia kannattaa lukea. Kyllä ihmiset alkavat lukea blogiasi, mikäli se on persoonallinen, kiinnostava ja hyvin kirjoitettu.

    Ulkoasu on raikas ja kaunis, banneri samoin. Ulkoiset puitteet toisin sanoen ovat kunnossa, mutta sisällön puolesta olisi paljon kehitettävää :)

    Ps. Miksi postaat nimellä ia, jos nimesi on Amanda? Huomasin, että olit linkittänyt blogisi "blogimaailman julkkiksen" Colour me:n Ian kommenttiboksiin, joten yhteinen nimi hiukan ihmetytti.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä olen Maarian kanssa!

    VastaaPoista
  3. Kiitti palautteest, yritän hillitä sitä hymiönkäyttöö ja muutenki kiinnittää enemmän huomiota postauksen oikeinkirjoitukseen ja tällästä.

    Ja muuten, postaan nimellä ia, koska oikea nimeni on Iiris, mut jostain syyst kaikki sanoo mua Amandaks (:

    VastaaPoista